СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката по имейл, телефон или чрез онлайн формата за поръчки на електронния магазин. С всяко едно от посочените по-горе действия по заявяване на поръчка, потребителят се съгласява с това споразумение за продажба.

ЦЕНИ

Всички посочени цени в магазина са крайни, с начислени дължими данъци. Допълнително се начислява такса за доставка, освен в случаите, когато доставката е за сметка на търговеца (вижте условията за това в раздел Начини на Доставка).

УСЛОВИЕ ЗА ПЪЛНОЛЕТИЕ

Необходимо условия за пазаруване от Vibrator.BG е навършена 18-годишна възраст.  Приемайки споразумението за продажба купувача приема също, че ще направи всичко необходимо за да гарантира, че продуктите закупени от него в този сайт, няма да бъдат достъпни за лица под 18-годишна възраст.

ПОТВЪРЖАДАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА

Поради специфика на продуктите, след получаване на поръчка наш служител ще се свърже с Вас по телефона. Потвърждаването се прави в работни дни, между 09:00 и 18:00 часа. Ако желаете да ви потърсим в определен часови диапазон за потвърждение на вашата поръчка по телефона може да отбележи това в поле „Допълнителна информация“ на страницата при приключване на поръчката. Поръчките на редовните клиенти е възможно да бъдат изпратени и без допълнително обаждане. Ако не искате да бъде безпокоен по телефона, моля отбележете това в при поръчката и изберете някои от методите с безкасово плащане: плащане с карта, PayPal или EasyPay. Поръчки на нови клиенти с избран метод на плащане „при получаване“ се изпращат само след телефонно потвърждаване.

ПРАВО ТЪРГОВЕЦА НА ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА НА НЕИЗПРАТЕН ЗАЯВКА

Търговецът си запазва правото по негова преценка да откаже обслужването на поръчка без да посочва причина. Ако поръчката е платена авансово (с карта, PayPal или др.), платената сума ще бъде възстановена веднага.

ПРАВО НА ТЪРГОВЕЦА ЗА ИСКАНЕ НА АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ

Поради спецификата на продуктите търговецът си запазва правото по негова преценка да изиска от клиента частично или пълно авансово плащане преди за да пристъпи към  изпълнение на поръчката.

НАЛИЧНОСТ

Понякога е възможно изчерпване на артикул без това да е било отразено коректно и своевременно в магазина. В тези случаи клиента ще бъде информиран веднага по e-mail или по телефон, като му се предложи подобен алтернативен продукт. В случай, че клиента откаже замяна, поръчката е била платена авансово (с карта, PayPal или с другo), платената сума ще бъде възстановена веднага.

ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ

Продуктите могат да бъдат върнати съгласно гаранционните условия от производителя на продукт. При установен фабричен дефект или друга повреда в получен продукт, първо се свърже с Vibrator.bg за да опитаме да ви съдействаме с проблема веднага без да правите усилия за пакетиране и разходи за транспорт. Продуктите трябва да бъдат добре почистени и грижливо пакетирани. Изпратени продукти които не отговарят на тези условия няма да се приемат за разглеждане на рекламацията. Транспортния разход за изпращане на продукта е за сметка на клиента.

В случай, че рекламация е основателна, дефектният продукт ще бъдат заменен гаранционно и изпратен към клиента за сметка на търговеца. Срокът за прегелед и ремонт на рекламацията е до 5 работни дни от датата на получаване. В случай на необходимост от замяна с нов, срокът за замяна може да отнеме няколко седмици. В случай на изчерпване на същия продукт на потребителя ще бъде предложена замяна с алтернативен продукт със сходни качества, функционалност и цена. Потребителят може да откаже замяната, като в този случай ще му бъде възстановена платената сума чрез кредитен ваучер.

ПРАВО НА ОТКАЗ НА ПОЛУЧЕНА СЕКС ИГРАЧКА

Ако промените решението си за покупка можете да върнете в срок от 14 дни от датата на получаване всеки продукт закупен от Vibrator.bg без да дължите обяснение.

При връщане на продукти закупени от Vibrator.bg,  приложете пълният получен комплект на продукта, товарителницата и други, ако има такава. Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци.

Транспортните разходи при упражняване на правото на отказ от покупката се поемат от страна на клиента.

Срокът за разглеждане на заявки за връщане на получен продукт се разглеждат до 5 работни дни от датата на получаване на продукта.

Възстановяването на заплатената сума може да бъде отказано съгласно чл. 57 т.5 от ЗЗП от съображения свързани с хигиената или защита на здравето, а именно: продукта не е в добър търговски вид, разпечатана е опаковката му, има повреди по окомплектовката, има следи от използване, замърсяване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка или съпътстваща документация. В случай, че върнатите продукти не отговарят на законните условия за връщане Vibrator.bg си запазва правото да откаже възстановяването на заплатената сума. В този случай продуктите ще бъде върнат на потребителя за негова сметка придружени с протокол с описана причина за отказа.

Възстановяване на сума

При одобрение на заявката за връщане от продукти, стойността им ще бъде възстановена на потребителя до 5 работни дни от датата на получаването им. Сумата се превежда по банков път на посочена от клиента сметка. Ако първоначалната доставка на продуктите до клиента е била за сметка на Vibrator.bg транспортните разходите може да бъдат приспаднати.

Ако клиента няма банкова сметка сумата може да бъде възстановена чрез кредитен ваучер във Vibrator.bg

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

От съображения за запазване на вашата анонимност можете да оставите само едно име (или псевдоним) и актуален телефонен номер, за да могат куриерите да доставят Вашата поръчка.

Личните данни събрани и обработени от търговеца се ползват само за целите на обработката и на доставката на поръчката, спазвайки регламента GDPR. Подробности какви данни събира търговеца при обработка на поръчката и как може да ги управлявате вижте тук.

Търговецът и свързаните с тях лица не споделят тази информация с други организации и/или трети лица, освен за нуждите на доставката или в останалите изрично регламентирани от закона случаи.

ЗАКОННИ ПРАВА

Посочените по-горе условия предлагат по-голяма защита на потребителите в сравнение с правата съгласно Закона за Защита на Потребителите на Република България.  В случай на промяна на ЗЗП регламентиращ по-високо ниво на защита на потребителя, те автоматично придобиват приоритетна сила и без промяна на посечените тук условия.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Търговецът  и свързаните с него лица не могат да бъдат държани отговорни в случай на непредвидени обстоятелства извън техен контрол, като природни бедствия и други обстоятелства, които не позволяват извършването на задълженията им по настоящите Общи условия. Дефиницията за НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА е съгласно актуалното законодателство на Република България.

НАЧИН НА ОБСЛУЖВАНЕ

Секс магазин Vibrator.bg няма физически магазин и обслужва потребителите само дистанционно.

ДАННИ НА ТЪРГОВЕЦА

Фирма Aйджoй ИC ЕООД, София, ул. Бадемова гора 67, ЕИК: 206837234, e-mail: cs@vibrator.bg, Телефон: 024114656.

РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

При възражения и спорове може да се възползвате от независимата платформата за защита потребителите в ЕС  тук.

ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Търговецът си запазва правото да промени Общите условия според пазарната конюнктура  и съобразно законовите изисквания. Всички направени промени ще бъдат своевременно отразени на тази страница.

 

07.03.2022 г.